Om oss

Mockfjärds Fönster AB är Sveriges ledande fönsterbytare

Mockfjärds Fönster AB grundades i Dalarna år 1997 och har under dessa år vuxit till att bli ett av de främsta företagen i branschen och Sveriges ledande fönsterbytare.

Vårt motto är att vi byter dina fönster enkelt, tryggt och snyggt efter dina behov och önskemål.

Vi är ett familjeföretag som började sin resa som fönsterbytare i Dalarna för över tjugo år sedan. Under åren har verksamheten vuxit sig utanför Dalarnas gränser och idag erbjuder vi våra tjänster inom fönsterbyte lokalt i alla Sveriges städer.

Idag är vi stolta över att vara en del av ett multinationellt företag men att vi fortfarande håller hårt i våra grundvärderingar som än idag genomsyrar verksamheten. Att vi tänker som det lilla fönsterbytarföretaget från Mockfjärd i Dalarna tror vi är vår största styrka.

Fönster anpassade för det nordiska klimatet

Då vi bor i Sverige är det en självklarhet för oss att utveckla och designa produkter anpassade för det nordiska klimatet och våra nordiska hus. Det är även en självklart het att tillverka fönster i ett material som klarar de tuffa klimat- och miljökrav som ställs. Vi erbjuder kompletta helhetslösningar när vi utför ett fönsterbyte i Stockholm: allt från måttagning och planering till färdig montering av fönster.

Certifikat inom fönsterproduktion

Vår fönsterproduktion är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 EQ – Detta är en certifiering som garanterar att energimärkningen är tillförlitlig och är beviljad av ett ackrediterat certifieringsorgan oberoende av fönsterbranschen.

Svensk fönster & dörrkontroll – Detta är fönster- och dörrindustrins egen kvalitetsmärkning. Ett system som branschen använder för att godkänna fönster och ytterdörrar som tillverkar och finns på den svenska marknaden.

Vi har P-märkning – En svensk kvalitetssymbol som garanterar att produkten som bär märket minst uppfyller de kvalitetskrav som finns uppställda av EY, i Sverige och branschens egna eventuella krav.

Miljömärkt med Svanen – Svanenmärkta fönster och ytterdörrar är värmeisolerade för att minska energiåtgången. Svanen ställer även krav på träråvara, produktion, energieffektivitet, återvinningsbarhet och de kemiska produkter som används.

Våra produkter är tåliga och klimatanpassade med EverCoat – Ett integrerat väderskydd av pulverlackerad aluminium. Så nära underhållsfritt du kan komma.

Vi rekommenderas av Villaägarna och har även CE-märkning*.

* CE-märket intygar att produkten uppfyller EU:s grundläggande hälso-, miljö- och säkerhetskrav.

Boka in ett kostnadsfritt hembesök

Vi inleder varje arbete med ett kostnadsfritt hembesök för att få de rätta förutsättningarna att hitta den bästa lösningen för dig och ditt hus. Vi kommer undersöka din bostad och dina befintliga fönster för att presentera ett bra pris för dig.

Kontakta oss redan idag för att boka in ett gratis hembesök inför ditt fönsterbyte i Stockholm. Vi återkommer sedan inom kort med mer information!