fönsterbyte-av-kvinnlig-medarbetare

Fönsterbyte

Fönster tillverkade i Sverige – för vårt nordiska klimat

På Mockfjärds Fönster AB arbetar ett engagerat team av specialister som kan byta fönster i fastigheter av varierande storlekar. Vi erbjuder produkter och fönster tillverkade i Sverige för ett fönsterbyte som står sig väl i relation till det tuffa nordiska klimatet.

När du vill genomföra ett fönsterbyte kan vi hjälpa dig oberoende av om du tänkt byta ett enstaka fönster i badrummet eller alla fönster i hela huset. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att få träfönster tillverkade i Sverige och vi har även snickare som kan ordna så att du får måttbeställda fönster.

Vi som arbetar med fönsterbyten i Stockholm erbjuder våra tjänster till företag och privatpersoner. Vi finns tillgängliga både när många fönsterkarmar skall förnyas och när du vill byta fönsterglas.

Det är enkelt att byta fönster med oss

De senaste tjugo åren har våra leverantörer valt att använda sig av vattenburen färg och impregnering, Det i sig är inte så vanligt i Sverige, men däremot desto viktigare. När du väljer att köpa måttbeställda fönster från oss kan du vara säker på att fönstren inte kommer avdunsta lösningsmedel.

När du behöver måttbeställda fönsterglas eller fönsterkarmar och skaffar dem genom vårt företag kan du med andra ord vara säkra på att du får kvalitet direkt. Vi använder oss enbart av material som tål det svenska klimatets påfrestningar.

Vi sköter ert fönsterbyte i Stockholm

Att beställa måttbeställda fönsterglas eller fönsterkarmar från oss bådar för kvalitet som det inte går att anmärka på.

  • Vi kan erbjuda produkter som är miljömärkta av Svanen
  • De fönster vi erbjuder lämnar dig med en lägre energikostnad
  • Vi kan specialbeställa fönster som passar din bostad
man-byter-fönster-i-stockholm

Fundera på följande när du står inför ett fönsterbyte

  1. Material: Välj mellan gedigna träfönster och underhållsfria med aluminium.
  2. Funktion: Du har möjlighet att välja vridfönster, utåt- eller inåtgående sidohängda eller fasta fönster.
  3. Utseende: Om du exempelvis bor i en äldre bostad kan dina fönster återskapas med hjälp av dagens teknik.
  4. Energieffektivitet: Något många inte tänker på kan vara valet av glas till fönster. Genom att välja ett specifikt glas kan du spara energi.

Vi kan byta dina fönster i Stockholm

Vi erbjuder en bred variation av grundläggande fönstermodeller med varierande funktioner, färg och glas. Detta för att hitta ett fönster som estetiskt ska passa ditt hus beroende på vilken typ av hus du har.

Under det kostnadsfria besöket hjälper vi gärna till med planering och tipsar gärna om olika fönstermodeller samt passande tillbehör.

ultimat-typ-av-fönster

Bytte 6 fönster och en dörr. Otroligt proffsiga montörer. Arbetet utfördes snabbt och noggrant. Kan varmt rekommendera Mockfjärds Fönster AB.

Anna-Lena L.

Vi erbjuder ett bra pris för fönsterbyte

Ta gärna kontakt med oss när ni skall genomföra ett fönsterbyte i Stockholm. Vi kan lova er duktiga montörer, energieffektiva fönster och ett lågt pris för fönsterbyte. Om ni vill diskutera era behov eller ställa frågor innan ni bokar in oss går det naturligtvis också bra.

Vi finns tillgängliga på telefon och e-post och hjälper er komma vidare med era renoveringsbehov. Avgör ni slutligen att vi är det bästa valet för er kommer ni få skötselanvisningar som är enkla att följa så att era fönster fortsättningsvis kan hålla en god kvalitet. Kom ihåg att använda ROT-avdraget för fönsterbyte i Stockholm för ett extra bra pris.

Vänd dig till oss när du är i behov av fönsterbyte i Sollentuna. Vi inleder alltid med ett kostnadsfritt hembesök för att ge dig en tydlig prisbild.