montering-av-fönster-med-borr

Montering av fönster

Anlita oss för montering vid fönsterbyte

Det är ett krävande arbete att byta fönster, speciellt om du bestämmer dig för att göra det själv. En montering innefattar bland annat måttagning i ditt hem, val av fönster hos en fackhandel samt själva uppsättningen. Detta arbete tar tid och för att bra och hållbart resultat måste arbetet utföras av hantverkare med mycket kunskap.

Våra fönsterspecialister kan allt och lite till om fönster och finns gärna tillgängliga för att hjälpa dig med alla steg i processen. Vi guidar dig rätt bland alla fönster och tillbehör så att du kan hitta rätt fönster för dina önskemål. Vi kommer även ta ansvar för hela ditt fönsterbyte med leverans, montering av fönster och noggrann efterkontroll.

Steg för steg hur vår montering av fönster går till

1. Kostnadsfritt hembesök utan krav

För att ditt fönsterbyte ska hålla hög kvalité kommer vi inleda arbetet med ett kostnadsfritt hembesök. Detta för att kunna presentera den bästa lösningen för dig och ditt hem. Under besöker kommer en av våra fönstermästare hem till dig för att påbörja planeringen och presentera ett första pris för fönsterbyte i Stockholm. Därefter kan du närhelst kontakta oss för att anlita oss.

2. Tillverkning av dina fönster

Så snart du har godkänt offerten kommer vi påbörja tillverkningen av dina fönster. För att du ska ha möjlighet att hitta ett fönster som motsvarar dina önskemål och kriterier så har vi ett utbud av grundmodeller att välja mellan. Dessa fönster kommer vi sedan anpassa efter dina önskemål gällande funktion, storlek, färger glas och olika tillbehör.

3. Installation och montering av fönster

Vi en montering är det viktigt att det blir rätt så att dina fönster uppfyller sin funktion. För att uppnå detta är alla våra fönstermontörer utbildade internt inom företaget. Ett fönsterbyte i Stockholm tar vanligtvis några dagar. Det vi gör då är att montera ned de gamla fönstren och sätter de nya på plats. Vi kommer även montera alla de detaljer som finns runt fönstret såsom fönsterbänkar, lister och bleck. Om du önskar kan vi även ansvara för att frakta bort dina gamla fönster.

4. Vi går tillsammans igenom garantier

Vårt arbete är inte färdigt förens vi tillsammans gått igenom ditt fönsterbyte och säkerställt att du är helt nöjd. Vi går igenom slutresultatet för att se till att det motsvarar dina förväntningar och det vi kom överens om.

Vi erbjuder även omfattande garantier för vår montering av fönster så att du kan känna dig helt nöjd och trygg med vårt fönsterbyte i Stockholm.

  • Vi erbjuder 10 års garanti mot kondens inuti isolerrutan
  • 10 års garanti mot röta i karm och båge.
  • 3 års garanti på monteringen av ditt fönster förutsatt att vi på Mockfjärds Fönster AB utfört arbetet.
person-monterar-fönster-i-stockholm

Måttbeställda fönster och flera fönstermodeller

Vi är medvetna om att alla bostäder och behov ser olika ut, därför erbjuder vi måttbeställa fönster av olika sorter. Vi erbjuder fönster i allt från gediget trä till nästintill underhållsfria aluminiumfönster. Du kan självklart lägga till olika tillbehör i din beställning.

Då det nordiska klimatet är tufft och påfrestande tycker vi det är viktigt att erbjuda fönster som är utvecklade och designade för vårt klimat. De uppfyller även dagens miljökrav gällande energibesparing.

Fina fönster och väl utfört jobb. Snyggt

Kerstin T.

Bra pris vid montering av fönster

Det är en investering att låta våra fönstermästare utföra ditt fönsterbyte i Stockholm så att resultatet håller hög kvalité. Om du har några frågor om vårt arbetssätt är du mer än välkommen att kontakta oss för att ställa dina frågor.

Då vi inleder varje arbete med ett kostnadsfritt hembesök vid föntsterbyte kan du vara trygg med att det inte finns några krav på att du måste anlita oss. När vi presenterar vår offert för fönsterbyte i Stockholm kan du i lugn och ro gå igenom den och därefter fatta ett beslut.

Som privatperson får du inte glömma ROT-avdraget som ger dig en generös skattesubvention på vårt arbete. Välkommen.

Vi måttbeställer dina fönster för komplett service. Boka ett gratis hembesök så att vi börja planera fönsterbytet och erbjuda en montering i toppklass.